Q-Flights | Q-Flights vliegt Tourwinnaar Chris Froome & Bolletjestrui winnaar Warren Barguil op 13 augustus
285
post-template-default,single,single-post,postid-285,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Q-Flights vliegt Tourwinnaar Chris Froome & Bolletjestrui winnaar Warren Barguil op 13 augustus

Q-Flights vliegt Tourwinnaar Chris Froome & Bolletjestrui winnaar Warren Barguil op 13 augustus

Zondag 13 augustus a.s. zal niet alleen tourwinnaar 2017 Chris Froome maar ook de winnaar van de bolletjestrui Warren Barguil aan de start verschijnen van de 11e editie van de profwielerronde in Etten-Leur.

De wielerorganisatie heeft Q-Flights gevraagd om ervoor te zorgen dat beide renners tijdig aan de start zullen verschijnen. Een aardige uitdaging daar beide renners een vol schema hebben én in verschillende landen zitten.

Q-Flights heeft ruime ervaring in het vervoer van mensen en materialen voor zowel business als pleasure, bijvoorbeeld golf/tennis & wielertrips. 

Vanuit Seppe Breda Int. Airport heeft Q-Flights het grote voordeel dat zij met haar betaalbare privévliegtuigen op kleinere (regionale)-vliegvelden kan landen. Daardoor is het voor Q-Flights mogelijk om Warren Barguil met tourfiets en baggage vanuit zijn “achtertuin” in Frankrijk op te halen en comfortabel te vervoeren. Zowel Froome als Barguil zullen omstreeks 11:00uur landen op Seppe Airport.